Tuotteet hakusanalla itse nouseva jauho (8)

Monikäyttöinen jauho

Monikäyttöinen jauho

Jauho kaikille tarkoituksille
Monikäyttöinen vehnäjauho

Monikäyttöinen vehnäjauho

Yleisjauho
Luomu Kookosjauho

Luomu Kookosjauho

Kookosjauho on kylmäpuristetun kookosöljyn sivutuote. Kuivatut kookoskuidut puristetaan ensin ja jauhetaan sitten jauheeksi. Se on kookoskuitua ja sisältää noin 15 % rasvapitoisuudesta. Se on luonnollista ja makeuttamatonta, maistuu ja tuoksuu kevyesti kookokselta, mikä sekoittuu hyvin muiden ainesosien kanssa eikä ole liian voimakasta. Vaikka se kuivana näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja sillä on hyvä rakenne, se tiivistyy keittämisen tai leipomisen aikana suhteellisen tiheäksi.
soijajauho

soijajauho

Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).
Hi Ratio Kakkujauho

Hi Ratio Kakkujauho

Hi Ratio Kakkujauho
Monikäyttöinen Vehnäjauho - Ei-GMO Vehnäjauho Leipää varten / Monikäyttöinen Vehnäjauho Leivontaan / Monikäyttöinen

Monikäyttöinen Vehnäjauho - Ei-GMO Vehnäjauho Leipää varten / Monikäyttöinen Vehnäjauho Leivontaan / Monikäyttöinen

Tyyppi: Monikäyttöinen jauho Hienous (%): 100 Käsittelytapa: Jauhaminen Valmistettu: Vehnästä Lisäaineet: Ei Ei säilöntäaineita, kemikaaleja tai valkaisuaineita Tämä vehnäjauho on hienoksi jauhettua Erinomainen leipiin, kakkujen, pizzataikinan ja muuhun Vertaansa vailla oleva maku ja rakenne
kovavihannes

kovavihannes

Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.
durumvehnä

durumvehnä

Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolinaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.